Workshops

Skrive-workshops
Målgruppe: 5.-10. klasse

Bjarke Schjødt Larsen har mange års erfaring med at undervise børn og unge og holder gerne skrivekurser på biblioteker og skoler.
Bjarke kan undervise hele klasser, eller en udvalgt gruppe elever og skrivekurserne kan tage udgangspunkt i hvordan man skriver historier generelt, eller ud fra et tema, fx:

Skriv en novelle: Her er der fokus på novellens opbygning, og hvordan man når fra anslaget til en færdig tekst. Eleverne vil når workshoppen slutter have en begyndelse, en midte og en slutning, som de hvis de har lyst, kan gøre til en færdig novelle efterfølgende.

Monstre og gys: Workshoppen lægger vægt på spændingsopbygning ud fra gyser-genrens virkemidler som Flaskehalsen, Fobia og Tabu.

Opgaver er lette: Hvordan griber man en skoleopgave an? Her kommer vi igennem research-processer, brainstorms og arbejdet fra kladde til endelig aflevering.


En workshop af 2-3 timer koster 3000 kr.
En workshop af 4-5 timer koster 5000 kr.
Book mig ved at skrive til bjarke@skrivekrampe.dk
Bemærk: Alle workshops er plus transport og evt. overnatning.
 
 
 

 
Fortælleværksteder
Målgruppe: Børnehaver + indskolingen

Bjarke Schjødt Larsen tager sin fortællekuffert med ud til jer, hvor han med figurer, kamera, tegninger og andet godt fra kufferten hjælper børnene med at skrue deres egen historie sammen.
Fortælleværkstedet er med til at give børnene et godt første møde med historie-opbygning, som de kan bruge til deres egne historier senere hen, og som god forberedelse til det senere arbejde med historier i institution og skole.
Historierne vil til sidst vil blive leveret til jer som pdf-billedbog til udprint, så børnene kan mindes oplevelsen og dele deres historie med familie og venner.
 

En værkstedsgang af 1½ time koster 2000 kr.
Book mig ved at skrive til bjarke@skrivekrampe.dk
Bemærk: Alle workshops er plus transport og evt. overnatning.Hvad er der før blevet sagt om Bjarkes workshops?

”Man vidste mere efter kurset og det virkede som om han elskede at skrive”

”Underviseren var gode til at forklare tingene så alle forstod det, og han gav nogle gode eksempler.”

”Jeg synes det hele var godt! Har svært ved at sige hvad det bedste var. Men jeg kunne godt lide skriveøvelserne. Virkelig et godt og lærerigt kursus.”

”Det var rigtigt fedt! Jeg lærte rigtigt meget.”

”Underviseren var sød og sjov. Han var god til at dele ud af egen erfaring.”

”Det var underholdende den måde han underviste på. Det blev ikke kedeligt.”

”De var gode til at formulere budskaberne og de ting vi skulle lære. Opfindsomme og sjove.”