Mine bøger

 GHOST-serien

 

Danny er tyv. Da han får ordre til at bryde ind hos firmaet Staal Industri, får han fingre i en dragt, der er ud over det sædvanlige. En dragt, der kan gøre ham usynlig og giver ham evnen til at gå gennem vægge. Måske er det netop den, han skal bruge for at hjælpe sin far, der sidder fængslet for mord …
Superhelten GHOST er født …

Der er tre bind i serien om GHOST, og to mere på vej.


Spænding og action - primært for drenge mellem 10 og 13 år, og har en lix på 16.
Bogen er illustreret af Andreas Erstling.
Dr. Krank
Rygtet siger, at dr. Krank bortfører børn fra byen og laver skrækkelige forsøg med dem. Ingen børn er vendt tilbage.

Hvad du laver her, er ikke svært at regne ud: Du er dr. Kranks næste offer!

Du tager fat i døren. Ulåst. Du kan let slippe fri. Men det er måske for let, nærmest som en fælde.
 
Du kan læse mere om Dr. Krank HER!En flamme i øjet

Der er brand på skolen.
Cille råber ”Hjælp!”
Det er det eneste, jeg kan høre.
Ild og varme dræber al anden lyd.
”Hvor er du'” råber jeg.

Lasse kom til skade, da der var ild i skolen. Han løb ind for at redde Cille. Så nu er han en helt. Men ikke alt er, hvad det ser ud til. Og nogen ved noget om den aften. Det må ikke komme frem

Læs mere om En flamme i øjet HER!


Standby
”Jeg synker sammen langs væggen. Han er okay. Med ét punkterer spændingen i mit hoved og bryst, og der bliver tomt. Storm er okay.”


Niklas går i 1.g, men han har sat sit liv, sine venner, festerne og kærligheden på standby. Hans lillebror Storm er multihandicappet og har fået en ny diagnose, der truer med at tage livet af ham. Niklas bor sammen med Storm og deres mor, der har svært ved at magte det hele.

Hverdag er blevet til hver dag med det samme ansvar og den samme mørke, uundgåelige fremtid, der truer forude. Lige indtil den fest, hvor Niklas møder Liva, der både taler lige ud af posen, og som ikke uden videre vil lade Niklas sætte deres spirende følelser for hinanden på Standby.
 
 
 
De dødes cirkus
”Tore,” sang klovnen som kun en, der ville flå ens tarme ud, kunne. ”kom nu frem og leg. Vil du ikke lege?”


Jørk har lokket sin fætter Tore til at gå igennem den mørke skov. De to drenge finder hurtigt ud af, at der vist er noget om, at der i skoven findes et gammelt cirkus, og at de tidligere artister nu hjemsøger skoven.

Men hvorfor blev de dræbt? Og kan drengene både redde de tabte sjæle og samtidigt selv slippe væk i live…


De Dødes Cirkus er en letlæst gyser om et uhyggeligt cirkus, om en morderisk klovn og om hvordan en uskyldig spøg kan ende med det værst tænkelige.

De uhyggelige og flotte illustrationer er lavet af
Mads Themberg.
 
 
 
Jeg er Frankenstein
Kom nu, Frank. Rejs dig op. Du må væk herfra … Med min hånd støtter jeg mig til bordet og kommer på benene. Men der er noget galt. Det er ikke min hånd, der støtter sig til bordet. Det er en voksen mands. Der sidder en voksen mands arm fast til min skulder!

En mystisk mand jagter Frank og hans familie i bil. Pludselig brager en modkørende bil ind i dem, og alt bliver mørkt. Da Frank som den eneste vågner op efter ulykken er alt forandret.

Hans krop er fyldt med ar, og i hans brystkasse sidder en mærkelig metaltingest med knapper. Frank er blevt forvandlet til Frankensteins monster. Men hvem har gjort det mod ham? Og hvorfor?

Frank er fast besluttet på at få hævn og lidt efter lidt finder han ud af, at det hele drejer sig om den forskning, hans far bedrev før sin død. Men det er ikke så let at finde hoved og hale i det hele.

Hvem kan Frank stole på? Og hvem er kun ude på at udnytte ham?


De uhyggelige og flotte illustrationer er lavet af illustrator
Nathascha Friis.
 
 
 
Bussemændenes rekordbog
En rekordbog om alt det gode, vore egne næser kan byde på.

Her kan du læse om:
  • verdens største, længste og mest klistrede bussemænd, om præcisions- og længdesnitning
  • tips til næsepilning
  • hvordan man får større bussemænd
  • hvordan man bygger bussemandsinstrumenter
  • og meget andet.

Materialet er redigeret af doktor i bussemandsanalyse Bjarke Schjødt Larsen, og seniorforsker i snotteri Nicole Boyle Rødtnes, der har brugt mange år på at samle de mange historier og rekorder så DU kan lære mere om bussemændenes vidunderlige verden.

Bussemændenes rekordbog er fyldt med lækre billeder lavet af illustratoren Søren Klok, ham kan du se mere til her!
 
 
City Surfer

 
Jeg når op på perronen hvor linje A står klar. Hurtigt vender jeg mig om og ser ind ad glasdørene. Folk stirrer, hører på vagten, der stadig råber efter mig. Jeg smiler under mit tørklæde, og sætter i løb, lige imod dem, lige imod bygningen. Så drejer jeg af, hopper, griber fat i stålskiltet på de gule mursten langs sporet. Jeg løfter mig op, og kaster mig mod togets bagende.
 

City Surfer er historien om Venom, en trainsurfer fra Sydhavnen, der er ligeglad med alt andet end at sidde på et tog. Og hvad andet er egentlig vigtigt? Man kan ikke flygte fra Sydhavnen.
 
Den er fyldt med lækre billeder i graphic novel-stil, lavet af illustratoren Søren Klok, ham kan du se mere til her!