Bussemændenes rekordbog

En rekordbog om alt det gode, vore egne næser kan byde på.

Her kan du læse om:
  • verdens største, længste og mest klistrede bussemænd, om præcisions- og længdesnitning
  • tips til næsepilning
  • hvordan man får større bussemænd
  • hvordan man bygger bussemandsinstrumenter
  • og meget andet.

Materialet er redigeret af doktor i bussemandsanalyse Bjarke Schjødt Larsen, og seniorforsker i snotteri Nicole Boyle Rødtnes, der har brugt mange år på at samle de mange historier og rekorder så DU kan lære mere om bussemændenes vidunderlige verden.Bussemændenes rekordbog er fyldt med lækre billeder lavet af illustratoren Søren Klok, ham kan du se mere til her!
 

Vil du gerne købe Bussemændenes Rekordbog, kan du gøre det gennem bogpriser.dk her!


Sagt om Bussemændenes Rekordbog

Her er nogle uddrag af alle de pæne ord, der er blevet sagt om Bussemændenes Rekordbog.”Min søn var til gengæld ellevild med de utrolige bussemændsrekorder og insisterer på, at vi skal læse den igen i aften.

En bog som udover at være ulækker, faktisk også er ret underholdende. For alle, der er optaget af snot og bussemænd. Og bare generelt synes, at ultraklamme ting er for seje.”
 
★★★★★

Anmeldelse af Børnenes bøger


”Larsen og Rødtnes leverede et morsomt indslag med oplæsning fra deres bog og ”demonstrationer” af, hvorledes man selv kan blive en fremragende næsepiller.
 
Jeg har måske ikke været målgruppen for denne bog, men ikke desto mindre så jeg, hvor stor begejstring forfatterne vakte hos de børn, der også sad i Lyttesalonen og vekslede mellem at måbe og grine højt. Det var imponerende, hvor meget de fangede børnenes – og min – opmærksomhed gennem hele deres præsentation.”

Litteraturmagasinet Littuna.nu, efter Bussemændenes optræden på Bogforum 2015”[…] hvis du kender en, der er i den alder, hvor prut, bæ og snot er verdens sjoveste underholdning, så skal du ikke holde dig tilbage, for forfatterne og illustratoren har haft en fest med at lave bogen og virkelig levet sig ind i deres roller som bussemandseksperter.

Der bliver virkelig gået i dybden med snottet, og med den rigtige oplæser og publikum er Bussemændenes rekordbog stor underholdning.”

Emil Blichfeldt, Weekendavisen d. 8. april 2016